CRNE SLUTNJE SU SE OBISTINILE: Katastrofalne VESTI za Denver!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 17:58

CRNE SLUTNJE SU SE OBISTINILE: Katastrofalne VESTI za Denver!

Gore nije moglo.

Košarkaš Denvera Džamal Marej povredio se u meču protiv Golden Stejta i pre vremena je morao da napusti parket (više pročitajte OVDE).

Posle detaljnih analiza, ustanovljeno je da će Marej pauzirati do kraja regularnog dela sezone, kao i da će propustiti početak plej-ofa NBA lige.

Naime, pregledi su pokazali da je saigrač srpskog centra Nikole Jokića pokidao prednje ukrštene ligamente i sledi mu duga pauza. Odmah posle povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju je zadobio protiv Voriorsa, sjajni košgeter je odveden na dalje preglede gde je putem magnetne rezonance utvrđeno da je završio sa košarkom ove sezone.

Jamal Murray left the game after an injury to his left knee pic.twitter.com/ddEEMg9A4c

— Warriors on NBCS (@NBCSWarriors) April 13, 2021

Ovo su katastrofalne vesti za Denver i "Džokera", koji će bez Mareja teško do finala ili šampionskog prstena i ove sezone, iako su se pre nekoliko dana ozbiljno pojačali dovođenjem Arona Gordona i Džavala Mekgija. Ozbiljan udarac za franšizu iz Kolorada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.