CR7 preskočio sunarodnika, hoće li biti Kapokanonijere? (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CR7 preskočio sunarodnika, hoće li biti "Kapokanonijere"? (video)

Trinaestim prvenstvenim golom u dresu Juventusa Kristijano Ronaldo je postavio novi standard kada su Portugalci i Serija A u pitanju.

Nikada u istoriji Serije A nijedan Portugalac nije uspeo da ponese zvanje najboljeg strelca šampionata.

Da postoji velika mogućnost da se tako nešto desi u sezoni 2018/19 postalo je jasno kada je Juventus angažovao Kristijana Ronalda.

Portugalac je već u drugom minutu duela sa Sampdorijom stigao do svog trinaestog prvenstvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gola u dresu Juventusa i tako postavio novi standard kada su fudbaleri iz Portugala i Serija A u pitanju.

Nikada pre nijednom Portugalcu nije pošlo za rukom da u jednoj sezoni postigne više od 12 prvenstvenih golova u Seriji A.

Ronaldo je današnjim golom preskočio bivšeg igrača Juventusa Ruija Barosa koji je dres "Bjankonera" nosio dve sezone.

Ukoliko CR7 nastavi u ovom ritmu, velika je verovatnoća da će na kraju sezone biti proglašen za "Kapokononijerea" u Seriji A, odnosno da će poneti zvanje najboljeg strelca italijanskog prvenstva.

Gol Kristijana Ronalda sa današnje utakmice pogledajte OVDE!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ronaldu nedostajala dva gola - Mesi najbolji strelac kalendarske godine!

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018

Najveća individualna priznanja zaobišla su Kristijana Ronalda i Lionela Mesija u 2018. godini. Kome je bila uspešnija?..Borba za najboljeg strelca Evrope u 2018. godini još uvek nije zvanično završena, ali je posle duela Juventusa i Sampdorije jasno ko će moći da se podiči tim laskavim zvanjem...Lionela...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.