CR4ZY pozvan na Arctic Invitational turnir

Izvor: B92, 17.Jul.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CR4ZY pozvan na Arctic Invitational turnir

Najbolji srpski CS:GO tim još jednom pokazuje zbog čega je tu gde jeste. Naime, ekipa CR4ZY pozvana je na jedan ne tako mali turnir koji se održava u Finskoj, Arctic Invitational, sa nagradom od 100.000 $. Naša ekipa se susretala sa brojnim problemima u proteklom periodu, ali od kada su u svoj tim ubacili i dva stranca stvari su krenule na bolje. CR4ZY je od tog trenutka krenuo da beleži brojne uspehe i pobede zbog čega se sada nalazi na veličanstvenom 18. mestu na prestižnoj HLTV rang >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << listi.

Izvor: RUR Esports

Podsećamo vas da je naša ekipa bila na samo korak od plasmana na ESL One New York, kada je u finalu kvalifikacija dočekao francuski G2 koji je i ovog puta pokazao igru na zavidnom nivou i na žalost CR4ZY-u uskratio učešće na turniru. Kada se svi ovi uspesi uzmu u obzir ni malo nas ne čudi što je naš tim pozvan na jedan ovakav događaj.

Pored ekipe CR4ZY od učesnika je za sada poznata samo još brazilska ekipa FURIA koja u poslednje vreme beleži fenomenalne rezultate.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.