CR4ZY obezbedio mesto u Legends fazi Majora!

Izvor: B92, 26.Avg.2019, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CR4ZY obezbedio mesto u Legends fazi Majora!

Bivši Valiance, a sada CR4ZY ne samo da je prva srpska ekipa koja se plasirala na Major turnir, već su i uspeli da izbore svoje mesto u Legends fazi gde ih čekaju najveća imena aktuelne CS:GO scene kao što su Liquid, Faze, Astralis i mnogi drugi.

Izvor: RUR Esports

Naime, ukoliko ste ispratili naš današnji tekst upoznati ste sa dosadašnjim rezultatom naše ekipe na StarLadder Major-u u Berlinu. CR4ZY je do sada odigrao 3 meča od kojih je dva pobedio, a jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgubio, što ih je dovelo i do četvrtog kola gde ih je čekao ruski DreamEaters. Meč je počeo u 18:30h kao što je i bilo zakazano po planu i programu. Mape koje su izabrane bile su Inferno i Dast dok je preostala treća mapa bio Mirage. Kada smo videli izabrane mape mogli smo da budemo veoma zadovoljni jer CR4ZY na sve 3 mape ima veoma visok procenat pobede.

Prva mapa bio je Inferno koji i nije tako dobro prošao za srpsku ekipu. Tokom cele partije rezultat je bio gotovo izjednačen, ali je ruska ekipa ipak uspela da uzme prvu mapu koja je uzgred i bila njihov izbor. Nakon Inferna usledio je Dast koji je naša ekipa otpočela fenomenalno. U jednom trenutku prvog poluvremena CR4ZY je vodio 10:1, međutim DreamEaters-i su uspeli da smanje tu prednost i prvo poluvreme završe sa 4 uzete runde. Kada je počelo drugo poluvreme Rusi su krenuli veoma žustro da igraju uzevši prvih 5 rundi za sebe i time smanjili prednost na samo dva runde. Međutim, ubrzo nakon toga najbolja srpska Counter Strike ekipa se vraća u ovaj gejm i bez većih problema uzima drugu mapu. CR4ZY je ovom pobedom sebi obezbedio treću mapu, takozvanu majstoricu koja se na njihovu veliku sreću igra na njihovoj omiljenoj mapi Mirage. Naši momci su otpočeli na CT strani na kojoj su uzeli 11 rundi i u drugo poluvreme ušli maksimalno spokojno. Kao i oba puta danas, drugo poluvreme nije krenulo najsajnije, ali su zbog velike rezultatske prednosti u prvom poluvremenu uspeli da pobede ovu veličanstvenu BO3 seriju koja ih je odvela u LEGENDS FAZU MAJOR-A.

CR4ZY je ovom pobedom sebe odveo u prestižnu fazu Majora koja će se odigrati u prepunoj Mercedes Benz areni počevši od srede 28. avgusta. Nadamo se da će naši momci odmoriti od ovih napornih dana koji su iza njih, ali da će se isto tako veoma dobro spremiti za predstojeće mečeve sa najboljim svetskim ekipama.

Zaista deluje impresivno da smo pre samo mesec dana slavili plasman na Major, a da u ovom trenutku CR4ZY stoji rame uz rame sa velikanima CS:GO scene.

Momci uz vas smo do samog kraja, srećno u nastavku takmičenja!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.