ČOVEK PRIŠAO I OTEO DETETU DRES: Snežana besna kao nikad, on PLAČE celu noć! SRAMNI SMO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2021, 19:54

ČOVEK PRIŠAO I OTEO DETETU DRES: Snežana besna kao nikad, on PLAČE celu noć! "SRAMNI SMO" (FOTO)

Dno dna.

FK Crvena zvezda je na meču protiv Ludogoreca imala podršku dece do 14 godina.

Mališani su ponovo bila Zvezdin 12. igrač, pošto su na meču protiv Ludogoreca stvorili sjajnu atmosferu, koja je pomogla ekipi da dođe do važne pobede.

Međutim, dan posle utakmice oglasila se supruga golmana crveno-belih Snežana Borjan.

Gospođa Borjan je objavila instagram stori u kom joj se požalio jedan dečko koji je bio na stadion u četvrtak. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naime, čuvar mreže Zvezde Milan Borjan je posle meča bacio dres u publiku, koji je uhvatio taj mališan. Međutim suvenir mu je oteo roditelj jedne devojčice i predao ga svojoj ćerki.

Snežana je bila zgrožena tim postupkom i obećala je da će dečko dobiti dres od nje, kao i da zna ko je taj čovek, ali da neće objavljivati zbog deteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.