CLG izgubio CS:GO postavu

Izvor: B92, 01.Dec.2017, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CLG izgubio CS:GO postavu

Severnoamerička organizacija CLG raspustila je svoju CS:GO postavu usled loših rezultata.

Counter Logic Gaming tim postoji od 2015. godine, kada je bio veoma uspešan, kao i početkom 2016. godine. Glavne zvezde tima tada su bili tarik i jdm64, a ekipa je uspela da stigne i do plej-ofa MLG Columbus Majora.

Ove godine, ekipa beleži prilično loše rezultate, a nije uspela da uradi ništa značajano ni na severnoameričkom kontinentu. U ESL Pro Ligi su počeli veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro, imali su šanse da se nađu iznad crte koja vodi u finale. Međutim, sav uloženi trud bacili su u vodu neočekivanim porazima od ekipe Splyce, što ih je koštalo prolaska.

U ECS Sezoni 4 bili su znatno lošiji, završili su kao pretposlednji, sa samo 5 pobeda iz 16 mečeva.

Organizacija je saopštila da je odluka doneta nakon nekoliko meseci analiziranja i diskutovanja unutar ekipe. Kako su igrači još uvek pod ugovorom, tim će pokušati da im nađe novi dom u narednih nekoliko nedelja.

Standardnu petorku CLG-a činili su ovi igrači:

Pujan “FNS” Mehta

Kenneth “koosta” Suen

Stephen “reltuC” Cutler

Ethan “nahtE” Arnold

Ricardo “Rickeh” Mulholland

Izvor: KlanRUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.