Izvor: HotSport.rs, 17.Sep.2016, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČISTA EMOCIJA: Legenda Zvezde nije mogla da sakrije suze pričajući o prvom derbiju… (VIDEO)

Emocija koja se budi čak i nekoliko decenija kasnije. Neprocenjivo!

Čuveni Boško Đurovski priseća se radosti koju je osećao u trenutku kada je, kao trener, osvojio titulu upravo na stadionu JNA pobedom nad Partizanom. Te 2007. godine bio je prava noćna mora večitom rivalu jer je za samo 25 dana zabeležio tri pobede u derbijima.
Boško je govorio i o tome kako je debitovao pa je i sada zaplakao zbog toga.
– Slamaju me emocije i sada. Nezaboravno… – rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je o svom prvom derbiju
Đurovski.
 
Otkrio je i ko ga je na početku karijere savetovao da fudbalsku loptu zameni harmonikom, kakav je osećaj dati gol Real Madridu ped punom Marakanom, u kojim diskotekama su igrači Zvezde proslavljali pobede kao i kako bi se danas snašao na terenu u timu Grofa Božovića.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)
The post ČISTA EMOCIJA: Legenda Zvezde nije mogla da sakrije suze pričajući o prvom derbiju… (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Boško Đurovski plakao zbog večitog derbija (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2016

Legenda Crvene zvezde evocirala uspomene na praznik fudbala..Predstojeći 152. večiti derbi bio je povod da urednici Zvezda TV u okviru rubrike "Legende Marakane" evociraju uspomene na ovaj praznik fudbala sa bivšim fudbalerom i trenerom crveno-belih Boškom Đurovskim...MOZZART KVOTE: (3,00) Partizan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.