CIRKUS SA OVIM ITALIJANIMA...Siner prvi put pobedio Noleta, tvrde da je vreme da mu Srbin preda KRUNU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 16:08

CIRKUS SA OVIM ITALIJANIMA...Siner prvi put pobedio Noleta, tvrde da je vreme da mu Srbin preda KRUNU (FOTO)

Previše se uzdigli...

Novinari italijanske "Gazete delo Sport" slave pobedu Janika Sinera nad Novakom Đokovićem, što jeste veliki podvig, ali će pre biti da su se kolege u Italiji malo "zanele".

Siner je bio bolji od srpskog tenisera pred domaćom publikom u Torinu u drugom kolu Završnog mastersa sa 2:1 (7:5, 6:7, 7:6).

Italijanski medij je ubrzo po okončanju tog susreta objavio sliku na kojoj se vidi kako Đoković kruniše Sinera, aludirajući da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vreme da mu preda "teniski prestol".

Can always trust La Gazzetta dello Sport not to overreact lmao pic.twitter.com/kks4NonzTC

— Bastien Fachan (@BastienFachan) November 15, 2023

Nema sumnje da se radi o budućnosti belog sporta, ali uzvisiti se nakon jedne pobede nad Novakom (u meču koji čak i nije na ispadanje) je zaista previše, čak i za "novinarsku slobodu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.