ČINILO SE DA JE SVE GOTOVO: Crno-beli žele da otmu Zvezdi Nikolu Kalinića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 19:43

ČINILO SE DA JE SVE GOTOVO: Crno-beli žele da otmu Zvezdi Nikolu Kalinića

Veleobrt u najavi.

Ne kriju u Crvenoj zvedi da im je jedno od prioritetnih pojačanja za sledeću sezonu Nikola Kalnić. Istiće mu ugovor sa Barselonom i činilo se da je sasvim realno da po treći put obuče creveno-beli dres.

Međutim, prema pisanju italijanskih medja, Virtus bi mogao da pokvati planove Crvenoj zvezdi.

Prema informacijama koje su objavljene u italijanskom listu "Korijere di Bolonja", Virtus razmišlja o pojačanjima za narednu sezonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a srpski reprezentativac je u vrhu njihove liste pojačanja.

Pored Kalinića, Virtus je takođe zainteresovan za dovođenje Andreja Gražulisa iz Trenta, Ajzeja Kenana iz Olimpijakosa, Karsena Edvardsa iz Bajerna, Džejlena Hendsa iz Valensije, Džona Brauna iz Monaka, kao i Džoša Niba iz Makabija.

Očigledno je da bivši šampion Evrope ozbiljno razmatra svoje mogućnosti za narednu sezonu i traži kvalitetna pojačanja kako bi unapredili svoj tim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.