CIMER NIJE ŽELEO DA KRIJE: Dragić OTKRIO malu tajnu velikog ZVEZDAŠA Luke Dončića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIMER NIJE ŽELEO DA KRIJE: Dragić OTKRIO malu tajnu velikog ZVEZDAŠA Luke Dončića (FOTO)

Slovenci u polufinalu Evrobasketa.

Košarkaši Slovenije plasirali su se u polufinale Evropskog prvenstva. Izabranici selektora Igora Kokoškova savladali su Letoniju  103:97  tako da će se za finale boriti protiv moćne Španije.

POJAVILE SE PRVE FOTKE: Evo gde je TEO i šta radi dok Orlove čeka bitka sa Italijanima

UOČI DUELA SA AZURIMA: Sjajni srpski trio zna recept za prolaz u polufinale ! (FOTO)

 Veliku utakmicu odograo je Luka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dončić koji je Letoncima ubacio čak 27 poena. Momka kom je tek 18 leta  posebno hvali saigrač i kapiten "zmajčeka" Goran Dragić.

Luka Doncic in Slovenia 🇸🇮 win vs Latvia 🇱🇻:

27 points

FG: 7/14

2PT: 3/3

3PT: 4/11

FT: 9/10

9 rebounds

1 assist

29 efficiency

(Ph. FIBA) pic.twitter.com/vSsZhXVHDg

— Sportando (@Sportando) September 12, 2017

- On i ja smo cimeri. Luka je i dalje klinac, gleda crtaće, gleda "Prijatelje"... Ali, kada ga izvedete na teren, momak postaje neverovatan -  prokomentarisao je as Majami Hita igru košarkaškog "vunderkinda".

Jedva je mladi as suzdržao suze posle plasmana u polufinale.

- Ovo je za mene ostvarenje sna. Umalo sam se rasplakao posle utakmice. Zabeležili smo istorijsku pobedu i ponosan sam što sam ovde sada. Ponosan sam što sam Slovenac i što igram na ovom Evrobasketu - rekao je Luka Dončić inače veliki navijač Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KLADIONICE NEMAJU DILEMU: Evo koje kvote su dodeljene Srbiji i Italiji za pobedu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017

Orlovi igraju sa Azurima u četvrtfinalu EP večeras od 20.30 časova...Najpoznatije svetske kladionice su se već izjasnile o favoritima za zlato na Evrobasketu, Orlovima je dodeljeno drugo mesto sa kvotom 8, a ispred njih su Španci sa 1.35, danas su iznele stav o tome ko ima veće šanse da pobedi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.