CICIPAS O NADALOVOJ POVREDI: Navikli smo da to radi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 20:34

CICIPAS O NADALOVOJ POVREDI: Navikli smo da to radi...

"Rivali moraju da budu oprezniji."

Grčki teniser Stefanos Cicipas govorio je o povredi Rafaela Nadala pred start Vimbldona u ponedeljak.

- U Parizu je, kako je sam govorio, imao dosta problema sa stopalom, ali to ga nije sprečilo da po 14. put podigne trofej na Rolan Garosu - rekao je Cicipas i dodao:

- Sjajno. Mislim da smo navikli na to da Rafa nije spreman da igra, a da osvaja Grend slemove i turnire. Mislim da njegovi rivali moraju da budu mnogo oprezniji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kada kaže da ne može da igra i da ima probleme sa stopalom, tad je najopasniji. To je na neki način obrnuta psihologija.

- Zaista poštujem ono što je uradio na Rolan Garosu, igrajući sa takvim stopalom. Sigurno je igra sa takvim stopalom, mislim da je bilo i slomljeno.

- Ponekad deluje da je besmrtan. Mečevi, taj intenzitet, kada je toliko neprijatno... Većina igrača ne bi mogla da se takmiče u takvim uslovima - rekao je Cicipas.

BONUS VIDEO:

Pogledajte najbolji ritern u istoriji tenisa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.