CICIPAS O MEČU SA ĐOKOVIĆEM: Grk izneo kako može savladati najboljeg svetskog igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 20:28

CICIPAS O MEČU SA ĐOKOVIĆEM: Grk izneo kako može savladati najboljeg svetskog igrača

Prošao je u treće kolo olimpijskog turnira.

Grčki teniser Stefanos Cicipas je savladao Frensisa Tijafoa iz SAD, 6:3, 6:4 u meču 2. kola turnira na Olimpijskim igrama koji je zbog kiše igran pod zatvorenim krovom.

Novak Đoković se odlično zabavlja na Olimpijskim igrama, glavna je atrakcija u Tokiju, a i na terenu mu odlično ide. I trećem kolu ga očekuje duel sa Špancem Alehandrom Davidovičem i veliki je favorit - kvota na Novaka je 1,04, a na pobedu od 2:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u setovima 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Davidovič.

- Osećaj je bio drugačiji. Uživao sam da igram pod krovom. Osetilo se da je teren brži, ali to me nije zaustavilo u nameri da igram kako sam želeo. Uvek se trudim da nađem rešenje, da ispravim greške i to je bio slučaj i sada. Držao sam visok nivo koncentracije i igrao dobro kada je bilo važno - kaže Cicipas.

Grk će u osmini finala na olimpijskom turniru igrati protiv Francuza Iga Umbera, a novinari su ga pitali šta je neophodno da bi se pobedio igrač kakav je Novak Đoković, sa kojim se može sastati tek u finalu.

- Sve to dolazi sa samopouzdanjem i da ne razmišljate sa kim igrate. Mislim da previše igrača dozvoljava da im se to uvuče u glavu. Najvažnije je koncentrisati se na svoju igru kada igrate sa igračima poput Novaka. Ti igrači iz vrha su tamo s razlogom, ali ništa nije nemoguće. Svako od nas ima sposobnost da proizvede nešto dobro - rekao je Cicipas.

Sve vesti o srpskim sportistima na Olimpijskim igrama čitajte OVDE.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.