ĆEVAPI SU GA DOVELI DO FINALA U SRPSKOJ: Rubljov je sada i naučio kako se pravi banjalučki specijalitet (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 13:59

ĆEVAPI SU GA DOVELI DO FINALA U SRPSKOJ: Rubljov je sada i naučio kako se pravi banjalučki specijalitet (VIDEO)

Za trofej se bori sa Lajovićem.

Ruski teniser Andrej Rubljov pre finala u galvnom gradu Republike Srpske - Banjaluci odlučio je popravi svoje kulinarske sposobnosti.

Trenutno šesti teniser sveta u finalu turnira u Banjaluci igra protiv Dušana Lajovića, ipak pored pripreme za meč, našao je vremena i da nauči kako se pravi čuveni banjalučki ćevap.

Објава коју дели Srpska Open (@srpskaopen)

On je slušao instrukcije, seckao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << luk i pekao meso na roštilju, a na kraju je i sam probao ono što je napravio.

Zatim je na srpskom jeziku uz osmeh izgovorio "banjalučki ćevap".

Naravno, odmah kada je došao probao je specijalitet i to mu je verovatno dalo snagu za dobar rezultat u Republici Srpskoj.

Da je bio na dijeti možda bi i prošao lošije, a osim Novaka Đokovića verovatno nije bilo igrača koji je odbio da pojede banjalučki. E, da je i Nole probao možda bi ga i u finalu gledali. Šalu, na stranu, svako ko jede meso mora probati ovaj specijalitet. Nije što je naš, ali po mnogima ovo su najbolji, a najmanje izvikana vrsta ćevapa.

Naravno i sarajevski i travnički i pazarski su fenomenalni, da neko ne pomisli da vređamo ostale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.