CEV KUP: Nišlije u osmini finala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 16:24

CEV KUP: Nišlije u osmini finala!

Bez borbe.

Odbojkaši Niša igraće u osmini finala CEV kupa, pošto je Šahtjor iz Soligorska predao meč bez borbe.

Klub iz Belorusije odustao je od takmičenja, zbog pandemije koronavirusa, pa je Odbojkaški savez Srbije objavio da će Niš u osmini finala, 2. i 16. decembra, igrati protiv Polonije iz Londona.

U osmini finala igraće i Vojvodina, a rival Novosađana biće pobednik duela između moskovskog Dinama i češkog Jihostroja.

Mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radnik će u prvoj utakmici 1/16 finala igrati u Bugarskoj protiv Neftohimika, u sredu 11. novembra (18) u Burgasu. Revanš je na programu 18. ovog meseca (19) u Požarevcu.

Podsetimo, Partizan je odustao od učešća u Evropi. Crno-beli su trebali da ove sedmice (sreda i u četvrtak) igraju dvomeč šesnaestine finala Kupa izazivača protiv ekipe Epicentar Podoljani. U Humskoj su imali igrače koji su zaraženi korona virusom, pa nisu ni otputovali u Ukrajinu, pa je meč registrovan službenim rezultatom 3:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.