ČEMPIONŠIP: Srbi polovičnog učinka! Jedan slavio, drugi doživeo DEBAKL!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 23:43

ČEMPIONŠIP: Srbi polovičnog učinka! Jedan slavio, drugi doživeo DEBAKL!

Na programu 10. kolo.

Senzacija u 10. kolu Čempionšipa. Davljenik Preston, koji je u prethodnih devet rundi upisao tri pobede, remi i pet poraza, deklasirao je lidera na tabeli, ekipu Redinga sa 0:3.

Izabranici srpskog menadžera Veljka Paunovića nisu ličili na tim, koji je sejao strah u minulim mečevima, pa su doživeli neprijatno iznenađenje. Sa druge strane, Vladimir Ivić se radovao sa Votfordom protiv Stouka 3:2, u izuzetno dramatičnoj završnici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
U meču Redinga i Stouka, prvo poluvreme proteklo je bez uzbuđenja, ali ih je u drugom bilo na pretek. Gosti su mogli do vođstva već u 48. minutu, ali je Jamajčanin Danijel Džonson promašio penal za Preston.

Paunovic out ? https://t.co/51gV1fdMqj

— Josh T (@JRfc1871) November 4, 2020

Što njemu nije pošlo za nogom, ispravio je Sinkler u 64. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije Ris udvostručio prednost tima Aleksa Nila. Konačnih 0:3 postavio je Bred Pots u sudijskoj nadoknadi vremena.

Watford décroche la victoire face à @StokeFrancais grâce à Ismaïla Sarr à la 93ème et s'impose sur le score de 3️⃣➖2️⃣. Grâce à ce résultat, Watford monte à la 4ème place tandis que les Potters sont 11èmes. pic.twitter.com/cxXk0wjGH7

— Watford FC - FR 🇫🇷🐝 (@The_Hornets_FR) November 4, 2020

Stouk je protiv Votforda poveo već u drugom minutu, "hladan tuš" za Stršljenove bio je u režiji Flečera. Do odlaska na poluvreme Tim Hleverli je izjednačio (28.), da bi Brazilac Žoao Pedro sa "bele tačke" u 61. minutu doneo potpuni preokret i vođstvo Ivićeve ekipe.

A beautiful way to win a game... 😍

9️⃣0️⃣➕3️⃣@izosarr 🔥 pic.twitter.com/Wfo33mBz36

— Watford Football Club (@WatfordFC) November 4, 2020

Zaledila su se srca navijača domaćih, pred TV ekranima, pošto je Nik Pauel u 81. minutu po drugi put izjednačio rezultat u ovom meču, na asistenciju Kembela - 2:2.

Junak Votforda bio je Ismaila Sar. Senegalac je u 90+2. minutu uspeo da postigne treći pogodak za tim Vladimira Ivića i donese neopisivo slavlje domaćim igračima.

Ovom pobedom, Stršljenovi su se probili na deobu trećeg mesta sa Ipsvičem, koji takođe ima 18 bodova, ali i više datih golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.