ČELSI BI ONANU: Plavci nude novac i Arizabalagu u zamenu za Kamerunca

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 18:50

ČELSI BI ONANU: Plavci nude novac i Arizabalagu u zamenu za Kamerunca

Inter spreman za pregovore.

Rukovodstvo Čelsija spremno je da je ponudi Interu novac i golmana Kepu Arizabalagu u zamenu za čuvara mreže milanskog fudbalskog kluba Andrea Onanu, prenosi Gazeta delo Sport.

Italijanski list navodi da će se predstavnici dva kluba narednih dana sastati kako bi dogovorili detalje prelaska Onane u Čelsi. Onana je ove sezone branio na 33 meča u svim takmičenjima, a na 15 utakmica nije primio gol.

Italijanski mediji tvrde da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rukovodstvo Intera traži 40 miliona evra za nekadašnjeg reprezentativca Kameruna. Međutim, rukovodstvo Čelsija ima drugi plan, pošto želi da Interu ponudi golmana Kepu Arizabalagu i novac. Onana (27) je u Inter stigao prošle godine iz Ajaksa. Za reprezentaciju Kameruna nastupio je na 34 meča, a iz nacionalnog tima se povukao posle Svetskog prvenstva u Kataru.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.