ČELINDŽ: Uvrede Srđana Đokovića

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2011, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELINDŽ: Uvrede Srđana Đokovića

Piše: Vojin Veličković

Srđan Đoković se opet okomio na novinare. Baš kao i pre nekoliko godina, kada se proslavio kabadahijskim ponašanjem u RTS-u, uvredama se obratio potpisniku ovih redova.
Ne birajući reči, koristeći najprizemniji nivo, napao je zbog naslova izveštaja sa Izborne Skupštine TSS, „Boba predsednik, Srđan pobegao“.
Uz brojne psovke i pretnje, ljutit i nervozan kao i uvek kada neko ne misli kao on, po običaju je prešao svaku granicu pristojnog ponašanja.
Šta je sporno u pomenutom naslovu? Tvrdi da nije pobegao. Pa zašto onda nije ostao do kraja, do glasanja? Zašto je napustio bojno polje, jer Skupština je baš na to najviše ličila, a najmanje na teniski skup koji treba da odluči o budućnosti jednog od naših najpopularnijih sportova?
Iskoristio je govornicu da se obruši na Slobodana Živojinovića i u monologu iznese mnogo optužbi, ali kada je trebalo izdržati bitku do kraja, nije ga bilo.
Pobegao je i zato što nije hteo da ostane i prizna da nema protivkandidata na...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.