ČELENDŽER SANKT PETERBURG: Krstin poražen u prvom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 20:28

ČELENDŽER SANKT PETERBURG: Krstin poražen u prvom kolu

Sve je bilo gotovo za 50 minuta.

Peđa Krstin poražen je na startu čelendžera u Sankt Peterburug pošto je bolji od njega posle samo 50 minuta igre bolji bio Belgijanac Zizu Bergs sa 2:0 (6:2, 6:1).

Srpskom teniseru malo je šta polazilo za rukom na meču. Odmah na početku je morao da spašava brejk lopte, da bi Belgijanac ipak uspeo da mu oduzme servis dva puta uzastopna u petom i sedmom gemu i ubrzo osvoji prvi set.

Još gora situacija je bila u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << setu pošto je Bergs odmah napravio brejk u prvom gemu, da bi ponovo vezao dva brejka i tako okončao meč.

Meč sezone za Partizan večeras (20.30) u Evrokupu protiv Lavaloe. Crno-beli, koji su u očajnoj formi zbog čega je smenjen Sašo Filipovski, u poslednjem kolu TOP 16 faze jure prolazak u četvrtfinale, a kvota na keca je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Lavaloa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.