ČELENDŽER LISABON: Kecmanović GAZI redom! Srbin PRESLIŠAO Italijana i ušao u ČETVRTFINALE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELENDŽER LISABON: Kecmanović GAZI redom! Srbin PRESLIŠAO Italijana i ušao u ČETVRTFINALE! (FOTO)

Bez greške.

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović nastavlja da briljira na Čelendžeru u portugalskom Lisabonu. Osamnaestogodišnji Beograđanin je pobedio Italijana Federika Gaja rezultatom 2:0 (po setovima 6:4, 6:2) i plasirao se u četvrtfinale ovog turnira.

LEDI KRV U ŽILAMA! Užasna SCENA na fudbalskom terenu! Igrač je LEŽAO bez svesti, nastao je MUK (VIDEO)

WTA RIM: Krunićeva stala pred Sevastovom u seriji BREJKOVA! (FOTO)

ATP RIM: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nole se malo MUČIO, a onda RAZBIO Basilašvilija! (FOTO)

Italijan koji trenutno zauzima 326. mesto na ATP listi, pružio je žestok otpor Srbinu samo u prvom setu. Samo jedan brejk, u petom gemu, bio je dovoljan Kecmanoviću da prelomi meč i slavi sa 6:4.

Već u drugom setu, Miomir je delovao ubedljivo, prepustivši samo dva poena Gaju. Za plasman u polufinale srpski teniser sastaće se protiv Austrijanca Sebastijana Ofnera, koji je postavljen za šestog nosioca, a na svetu zauzima 143. poziciju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.