ČEKA SE BATE: Zvezda spremila POSEBNO iznenađenje za navijače (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKA SE BATE: Zvezda spremila POSEBNO iznenađenje za navijače (FOTO)

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počeće u četvrtak, u 21.05.

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće u četvrtak (21.05) utakmicu Lige Evrope, protiv BATE Borisova, a za ovaj meč vlada veliko interesovanje. U prodaji su paketi ulaznica, a za utorak je planirana nova marketinška akcija. U Red Star šopu na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" fudbaleri će biti u ulozi blagajnika.

Inter i Zvezda čestitali rođendan Dekiju Stankoviću (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
PALA ODLUKA: Poznato kada će Zvezda gostovati u Čačku (FOTO)

- U utorak, od 12 do 13 časova, u Red Star šopu na zapadnoj tribini Marakane fudbaleri Crvene zvezde prodavaće pakete ulaznica za Ligu Evrope. Branko Jovičić, Aleksandar Pešić i Filip Stojković biće domaćini i sagovornici, a ujedno i prodavci karata - navedeno je na sajtu crveno-belih, a kako je dodatno rečeno, navijač koji bude kupio najviše paketa karata, kao posebnu nagradu dobiće na poklon novi dres Crvene zvezde.

UEFA PRELOMILA: Ovaj SUDIJA deliće pravdu Zvezdi protiv BATE Borisova! (FOTO)

Dođite u utorak u naš #RedStarShop na stadionu i čeka vas više iznenađenja! #fkczhttps://t.co/hmQ6JCUInn pic.twitter.com/9f6tIVgwZF

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) September 11, 2017

Takođe, obezbeđeni su popusti na sve artikle, dok se u prodavnici budu nalazili Zvezdini fudbaleri.

ZVEZDINE ŠANSE SVE VEĆE: BATE stiže u Beograd bez jednog od najboljih igrača!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.