ČEKA PONUDU: Novi Brazilac stiže u Saudijsku Arabiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 16:01

ČEKA PONUDU: Novi Brazilac stiže u Saudijsku Arabiju

Napustio je Los Anđeles Galaksi.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Brazila Daglas Kosta postao je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa ekipom Los Anđeles Galaksija.

Kosta (33) igra na poziciji krila, a navodno čeka ponude iz Saudijske Arabije, pošto u ovoj zemlji želi da nastavi igračku karijeru. On je pre LA Galaksija igrao za Gremio, Bajern, Juventus i Šahtjor iz Donjecka.

Za reprezentaciju Brazila je od 2014. do 2018. godine odigrao 31 meč i postigao je tri gola.

Brazilski fudbaler je ove godine za klub iz Los Anđelesa odigrao 21. utakmicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SA REALOM JE OSVOJIO TRI TITULE: Preminuo bivši igrač Kraljevskog kluba

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023

Igrao je i za Malagu...Nekadašnji fudbaler Real Madrida, Argentinac Karlos Alfredo Gerini preminuo je u 74. godini, saopštio je Kraljevski klub putem zvaničnog sajta...Gerini je za Real igrao od 1975. do 1979. godine i sa Madriđanima je osvojio tri titule šampiona Španije. Odigrao je ukupno 85...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.