ČEKA GA TEŽAK POSAO: Olimpik iz Marselja našao zamenu za Đenara Gatuza (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 14:37

ČEKA GA TEŽAK POSAO: Olimpik iz Marselja našao zamenu za Đenara Gatuza (FOTO)

Jedva čeka da počne da radi.

Francuski stručnjak Žan-Luj Gase imenovan je za novog trenera Olimpika iz Marselja, saopšteno je na klupskom sajtu.

Gase (70) je na klupi nasledio Đenara Gatuza koji je smenjen ranije danas posle samo pet meseci na klupi nekadašnjeg prvaka Evrope.

- Velika mi je čast što sam se pridružio legendarnom klubu kakav je Olimpik. Jedva čekam da počnem da radim sa ovom grupom igrača kako bismo se pripremili za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naredne utakmice i dali sve od sebe - rekao je Gase na promociji.

🚨 OFFICIEL : L’Olympique de Marseille annonce la nomination de Jean-Louis Gasset au poste d’entraîneur de l’équipe première.

Vous validez ? 🔥 pic.twitter.com/5Wm8grWTvO

— Foot Mercato (@footmercato) February 20, 2024

U prebogatoj trenerskoj karijeri Gase je sa klupe predvodio francuske klubove Monpelje, Istr, Kaen, Sent Etjen i Bordo.

Od 2022. do prošlog meseca bio je selektor Obale Slonovače, ali je sa funkcije smenjen posle grupne faze Afričkog kupa nacija, da bi kasnije reprezentacija sa novim selektorom Emersom Fajeom postala prvak Afrike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.