ČEKA ĐOKOVIĆA ILI VAVRINKU: Marej u finalu Australijan opena

Izvor: Kurir, 29.Jan.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKA ĐOKOVIĆA ILI VAVRINKU: Marej u finalu Australijan opena

Britanski teniser je u polufinalu savladao Tomaša Berdiha sa 6:7, 6:0, 6:3, 7:5

Britanski teniser Endi Marej prvi je finalista Australijan opena, pošto je u polufinalu savladao Tomaša Berdiha sa 6:7, 6:0, 6:3, 7:5.

Marej je uspeo da preokrene meč, iako je prvi set izgubio u taj brejku i plasira se u četvrto finale Otvorenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prvenstva Australije.

Ovim trijumfom Endi je smanjio na 6:5 u međusobnim okršajima sa Čehom i onemogućio ga da se nađe u prvom Gren slem finalu od 2010. godine. Marej je obezbedio učešće u osmom Gren slem finalu u karijeri, pa je sada samo jedan Britanac ispred njega - Fred Peri koji je igrao 10.

Šesti teniser planete u borbi za titulu sastaće se sa boljim iz drugog polufinala u kojem se sastaju Novak Đoković i Stan Vavrinka.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Marej čeka Đokovića ili Vavrinku

Izvor: Mondo, 29.Jan.2015

Škot u polufinalu savladao Tomaša Berdiha i četvrti put u karijeri stigao do finala Australijan Opena...Foto: Guliver/Getty images/Hannah Peters..Endi Marej nije sjajno počeo duel sa Tomašom berdihom, ali je uprkos tome uspeo da pobedi u polufinalu...Izgubio je prvi set u taj brejku (8:6), ali je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.