Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 10:07

ĆAVI POTVRDIO: Dembele odlazi u Pari Sen Žermen

Francuz odlazi posle šest godina u klubu.

Trener Barselone Ćavi Ernandez potvrdio je danas da će francuski fudbaler Usman Dembele da nastavi igračku karijeru u Pari Sen Žermenu.

 - Razgovarao sam sa Dembeleom. Saopštio mi je da želi da napusti Barselonu. Dobio je ponudu Pari Sen Žermena na koju ne možemo da odgovorimo. Velika šteta, jer je Dembele dobro tretiran u Barseloni. Razočaran sam njegovom odlukom - rekao je Ćavi za zvanični sajt Barselone. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dembele (26) ima ugovor sa Barselonom do 30. juna 2024. godine. On je član katalonskog kluba od 2017. godine, a prošle sezone je za Barselonu postigao osam golova na 35 utakmica.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pedri: Barselona je klub mojih snova, ne prelazim u Pari Sen Žermen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2023

Fudbaler Barselone i španski reprezentativac Pedri Gonzalez Lopez demantovao je da će da nastavi igračku karijeru u Pari Sen Žermenu, prenose španski mediji. Pedri (20) je u Barselonu stigao 2020. godine iz Las Palmasa. On ima ugovor sa katalonskim klubom do juna 2026. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.