ČASTAN OPROŠTAJ OD NAVIJAČA: Stankovićeva Sampdorija neporažena u poslednjem meču pred svojom publikom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 23:09

ČASTAN OPROŠTAJ OD NAVIJAČA: Stankovićeva Sampdorija neporažena u poslednjem meču pred svojom publikom

Imaju još meč sa Napolijem.

U poslednjem meču ove sezone na domaćem terenu Sampdorija je odigrala nerešeno sa Sasuolom – 2:2 i tako se ekipa iz Đenova na častan način oprostila od svojih navijača u ovoj sezoni Serije A.

Sampdorija je, od kako je na njeno kormilo seo Stanković, u 29 mečeva zabeležila svega tri pobede, uz osam remija i čak 18 poraza, sve to uz poražavajuću gol-razliku – 20:53.

Katastrofalne partije su Đenovljane ostavile na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednjoj poziciji na tabeli, pa će se zajedno sa Kremonezeom i još jednim timom preseliti u Seriju B.

U duelu protiv Sasuola, Sampdorija je povela golom Gabijadinija u osmom minutu, ali su prekrenuli Berardi i Mateus Henrike, pogocima u devetom i 11. minutu. Konačan rezultat autogolom postavio je Erlić u 78. minutu.

Do kraja, posebno emotivno je bilo u 86. minutu, kad je Fabio Kvaljarela zatražio izmenu. Svesni su svi na stadionu “Luiđi Feraris” bili da je ovo verovatno poslednji meč na domaćem terenu za iskusnog napadača, koji je dobio ovacije, a teren je napustio u suzama.

Sampdorija će u okviru poslednjeg, 38. kola Serije A gostovati novom šampionu Napoliju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda, supruga Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.