ČAROLIJA VLAHOVIĆA: Roma ostala bez bodova u Torinu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 00:30

ČAROLIJA VLAHOVIĆA: Roma ostala bez bodova u Torinu (VIDEO)

Sjajna partija srpskog reprezentativca...

Fudbaleri Juventusa pobedili su Romu u 18. kolu Serije A rezultatom 1:0. Jedini gol na utakmici je viđen u 47. minutu kada Adrijen Rabijo pogodio posle asistencije Dušana Vlahovića.

Juve posle ove pobede je smanjio bodovnu razliku u odnosu na proplasirani Inter na svega dva boda, dok je Roma ostala na sedmom mestu tabele Serije A.

Još jedan derbi u Torinu i još jedna pobeda Juventusa od 1:0. Juve se jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretplatio na ovakve pobede i na ovakve utakmice i time pokazao da zna kako se igraju ovakvi mečevi.

I na ovom meču je srpski dvojac (Vlahović, Kostić) od starta meča bio na terenu.

Roma je imala bolji početak meča, jer je u petom minutu imala šansu preko Brajana Kristantea, ali je fudbaler Rome bio neprecizan, pa je lopta pogodila stativu.

Prvu pravu šansu Juventus je imao tek u 43. minutu kada je upravo Filip Kostić uputio snažan udarac, ali je bio neprecizan.

I onda na startu drugog poluvremena Juventus je stigao do gola. Magična asistencija Dušana Vlahovića, koji je petom proigrao Adrijana Rabioa koji je potom loptu poslao u donji desni ugao gola golmana Rome i tako doveo svoj tim do prednosti, a Vlahović upisao svoju treću asistenciju u ovoj sezoni Serije A.

Dušan Vlahović with a beautiful assist. In general an inspired match from him so far.

I know a lot of critics must be watching tonight, with the lack of other football. Enjoy fellas. 😀pic.twitter.com/4dMx5zTYKW

— Serbian Football Scout (@SerbFootyScout) December 30, 2023

Vlahović i Kostić su se na terenu zadržali do 76. minuta kada su obojica izašli iz igre u isto vreme.

Juventus je do kraja meča stigao do novog gola, ali je on bio poništen zbog ofsajda.

Serija A, 18. kolo

Subota:

Atalanta - Leče 1:0 (0:0)

Kaljari - Empoli 0:0

Udineze - Bolonja 3:0 (1:0)

Milan - Sasuolo 1:0 (0:0)

Verona - Salernitana 0:1 (0:0)

Juventus – Roma 1:0 (0:0)

Petak:

Fiorentina -Torino 1:0 (0:0)

Napoli - Monca 0:0

Đenoa - Inter 1:1 (1:0)

Lacio - Frozinone 3:1 (0:0)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.