ČARAPANE BAŠ NEĆE: Četvrta pobeda u nizu za Pazarce

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 22:17

ČARAPANE BAŠ NEĆE: Četvrta pobeda u nizu za Pazarce

U seriji su plavo-beli.

Fudbaleri Novog Pazara savladali su Napredak 2:1 u premijernom meču sedmog kola Mozzart bet Superlige Srbije.

Kruševljani još uvek nisu uspeli da zabeleže trijumf u prvenstvu, ipak istina je da bi na ovom gostovanju bili zadovoljni i bodom.

Do prednosti su stigli domaći i to u završnici prvog dela igre. Ergelaš je pogodio na asistenciju Nikčevića.

U nastavku su gosti zaigrali odlučnije i to im se isplatilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 55. minutu, kada je Krstić poravnao, ipak ključni trenutak meča desio se u 77. minutu. Kerkez je igrao rukom u svom šesnaestercu, glavni arbitar je dosudio penal i žuti karton fudbaleru gostiju, na njegovu nesreću to je bio njegov drugi i Kruševljani su ostali sa 10 igrača.

Majdevac je bio siguran realizator najstrože kazne za veliko slavlje domaćih i četvrtu pobedu u nizu i skok na treće mesto elitnog ranga.

Napredak je ostao zakucan na deobi poslednje pozicije sa Radničkim iz Niša i Radnikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.