ĆAO, NEMA VIŠE, DOSTA JE BILO: Veliki ratnik Dijego Godin završio karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 12:16

ĆAO, NEMA VIŠE, DOSTA JE BILO: Veliki ratnik Dijego Godin završio karijeru

Ima druge prioritete u životu.

Bivši urugvajski fudbalski reprezentativac Dijego Godin završio je igračku karijeru, prenosi Rojters. Godin (37) je karijeru završio u argentinskom Velez Sarsfildu. On je noćas odigrao poslednji meč u karijeri na duelu Hurakana i Veleza (1:0) u poslednjem kolu argentinskog prvenstva.

- Možda deluje iznenađujuće, jer sam zdrav, ali sada imam druge prioritete u životu. Nedavno sam postao otac, sada želim da se odmorim i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uživam u nekim drugim stvarima - rekao je Godin.

On je potom pomenuo sve klubove za koje je igrao. "Kako bih mogao da zaboravim bilo koji klub za koji sam igrao - od Sera i Nacionala u Montevideu, preko Viljarela i Atletiko Madrida, do Intera, Kaljarija, Atletiko Mineira i sada Veleza", istakao je Godin.

👏 ⚽ 🇺🇾 El defensa Diego Godín se retiró del fútbol profesional este domingo tras la derrota de Vélez Sarsfield ante Huracán en Argentina.

🏅 🔙 Es recordado por su paso por el Atlético de Madrid y selección Uruguaya de Fútbol 👇https://t.co/p1wzXd14zz

— RPP Noticias (@RPPNoticias) July 31, 2023

 Od 2010. do 2019. godine igrao za Atletiko.

"- tletiko je klub za koji sam počeo da navijam, tamo sam proveo najbolje godine i uvek ću se identifikovati sa tim klubom - rekao je Godin, koji je sa Atletikom osvojio sedam trofeja.

Za reprezentaciju Urugvaja je odigrao 161 utakmicu i postigao je osam golova. Sa selekcijom Urugvaja osvojio Kopa Ameriku 2011, a godinu ranije je sa nacionalnim timom stigao i do polufinala Svetskog prvenstva.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.