Butorović: Ko ne produži ugovor, ne putuje u Tursku

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Feb.2013, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Butorović: Ko ne produži ugovor, ne putuje u Tursku

Dok traje neizvesnost oko toga hoće li Kamerunac Abubakar Oumaru, kojem ugovor traje još pola godine, a hteo bi već ove zime u inostranstvo, odnosno Miroslav Vulićević, kome je ugovor istekao i takođe bi hteo preko granice, biti u avionu kojim fudbaleri Vojvodine putuju na pripreme u Antaliju, predsednik Ratko Butorović ostaje čvrst u stavu:
– Ko ne bude produžio ugovor, neće putovati u Tursku! Dakle, da li Oumaru i Vulićević ostaju u Vojvodini zavisi od njih, isključivo.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voša obezbedila dva važna potpisa: kapiten Vulićević i Oumaru verni klubu

Izvor: Blic, 01.Feb.2013

Vojvodina je pred kraj prelaznog roka rešila dva važna pitanja: ugovore sa novosadskim "crveno-belima" produžili su Miroslav Vulićević i Oumaru Abubakar...Punih osam časova trajali su pregovori predsednika kluba Ratka Butorovića sa Vulićevićem i Abubakarom da bi se na obostrano zadovoljstvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.