Bute odbranio IBF titulu

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Mar.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bute odbranio IBF titulu

Rumunski bokser Lučijan Bute odbranio je sedmi put svetsku titulu u supersrednjoj kategoriji u verziji IBF u susretu sa Ircem Brajanom Megijem

Bute je oborio na pod Megija u sedmoj rundi a u desetoj ga je ponovo oborio aperkatom i pobedio u meču koji je održan u Montrealu.
Lučijan Bute (31) je pobeđivao 28 puta u profesionalnom boksu, od kojih 27 nokautom, dok je Brajan Megi (35) postigao 34 pobeda, ima četiri poraza i jedan nerešen susret.
Rumun je osvojio svetsku titulu u supersrednjoj kategoriji u verziji IBF 20 oktobra 2007.godine, u Montrealu, kada je pobedio nokautom u jedanaestoj rundi Alehandra Beriu iz Kolumbije.
On je najbolji bokser sa kojim sam se susreo. Inteligentan je, ima jak udarac i teško je bilo protiv njega. Definitivno je najbolji bokser na svetu u supersrednjoj kategoriji.- rekao je Megi, posle poraza od Butea.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.