But na kraju sezone završava karijeru

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

But na kraju sezone završava karijeru

Golman Bajerna Hans Jerg But na kraju sezone će završiti karijeru, preneli su danas nemački mediji.

"Na kraju sezone završavam karijeru i preuzeću posao u juniorskom trening centru Bajerna", rekao je But.

But je 2008. godine iz Benfike prešao u Bajern. Tokom zimske pauze izgubio je mesto u prvom timu, a mediji su tada spekulisali da mu uprava neće ponuditi novi ugovor, nakon što mu u junu istekne stari.

On smatra da je golman Šalkea Manuel Nojer najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rešenje za Bajern.

"Mislim da je Manuel Nojer izuzetan golman, sa mnogo iskustva, iako je mlad. On bi mogao da bude interesantan za Bajern - njega bih mogao tamo da zamislim", rekao je But.

But je igrao još za Oldenburg, Hamburg i Bajer Leverkuzen, a na 381 bundesligaškoj utakmici postigao je 26 golova, svaki iz jedanaesterca. Za reprezentaciju Nemačke odigrao je četiri utakmice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

But na kraju sezone završava karijeru

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2011

MINHEN, 29. marta 2011. (Beta-AFP) - Golman Bajerna iz Minhena Hans Jerg But na kraju sezone će završiti karijeru, preneli su nemački mediji."Na kraju sezone završavam karijeru i preuzeću posao u juniorskom trening centru Bajerna", rekao je But.But je 2008. godine iz Benfike prešao u Bajern. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.