Buskets potvrdio odlazak: Ovo je bilo nezaboravno putovanje

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 16:24

Buskets potvrdio odlazak: Ovo je bilo nezaboravno putovanje

Španski fudbaler Serhio Buskets objavio je da će, na kraju sezone, posle 18 godina napustiti Barselonu.

Buskets je u klubu iz Katalonije od svoje 17. godine, a sa Barselonom je do sada osvojio osam titula prvaka Španije, tri trofeja u Ligi šampiona i sedam u Kupu kralja.

"Bilo je ovo nezaboravno putovanje. Odmalena sam dolazio na utakmice ili gledao na TV-u, oduvek sam sanjao da igram u ovom dresu i na ovom stadionu. Realnost je prevazišla sve moje snove. Ne bih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vam verovao da ste mi kada sam stigao kao omladinac rekli da ću igrati 15 sezona za najbolji klub na svetu, klub mog života. Bio sam, jesam i uvek ću biti navijač i član Barselone", izjavio je Buskets, a prenosi Skaj sport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.