Burž i Hapoel ostali maksimalni u Evrokupu, Ulm se vratio nakon poraza od šampiona

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 22:17

Burž i Hapoel ostali maksimalni u Evrokupu, Ulm se vratio nakon poraza od šampiona

Košarkaši Burža, Ulma i Hapoela iz Tel Aviva ostvarili su trijumfe u mečevima trećeg kola Evrokupa.

Burž je savladao Kluž rezultatom 92:88 i tako stigao i do treće pobede u isto toliko utakmica.

Brajs Braun je bio najefikasniji akter susreta sa 25 poena i po dva skoka i asistencije.

U redovima pobedničkog tima su ga pratili Ajzea Majk i Džeremi Morgan sa po 15 poena. Kod rumunskog predstavnika se istakao Di Džej Sili sa 22 poena.

U drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << susretu večeri Ulm je kod kuće savladao Lijetkabelis rezultatom 99:74. Nemačkom timu je to drugi trijumf, nakon što su u prethodnom kolu poraženi u duelu sa braniocem titule Gran Kanarijom.

Matijas Dakota je sa 20 poena predvodio pobednčki tim, dok je najveći otpor pružio Gediminas Orelik kod litvanskog predstavnika sa 13 poena.

I Hapoel je ostao maksimalan (sa utakmicom manje) pobedom nad Venecijom u Italiji rezultatom 97:81.

Beri Braun sa 23, odnosno Rejdžon Taker sa 20 poena su bili nedovoljni protiv izraelskog predstavnika koji je sa 21 poenom i šest skokova predvodio Tomer Ginat. Doskorašnji košarkaš Zvezde Džon Holand je meč završio sa osam poena i tri skoka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.