Buran dan u Vojvodini - Ostavka!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buran dan u Vojvodini - Ostavka!

Stigla zvanična potvrda iz novosadskog superligaša.

Poslednji je dan letnjeg prelaznog roka, trener Nenad Vanić je pre par dana najavio još dva-tri nova pojačanja, ali umesto toga, sa Karađorđa stiže vest o - ostavci Dragoslava Vukovića, predsednika Nadzornog odbora kluba!

Ta informacija se ovog popodneva pojavila na zvaničnom klupskom sajtu, uz tekst Vukovićeve ostavke koji prenosimo u celini.

''Poštovani navijači Vojvodine i predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sportske javnosti,







Povodom događaja koji su se zbili na nedavnoj prvenstvenoj utakmici između Vojvodine i Spartaka u Novom Sadu, kada je deo publike izrazio svoje ogromno nezadovoljstvo, kako zbog rezultata samog meča, tako i zbog načina na koji se rukovodi fudbalskim klubom Vojvodina, obaveštavam vas da sam danas podneo ostavku na funkciju predsednika Nadzornog odbora kluba.







Koristim ovu priliku da se zahvalim onom delu javnosti koji je verovao u moju viziju i plan koji sam imao za ozdravljenje fudbalskog kluba Vojvodina.







S poštovanjem, Dragoslav Vuković''.

Posle ovoga, veliko je pitanje šta će biti sa najavljenim pojačanjima. Objavili smo ranije da je stigao Kalezić iz Zete, na pragu Vojvodine je i Danijel Avramovski, bivši vezista Zvezde, OFK-a i Olimpije, a spekuliše se da su u igri i Raspopović iz Rada i Crnomarković iz Čukaričkog.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOŠA OSTALA BEZ PREDSEDNIKA: Dragoslav Vuković podneo ostavku

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2017

Ono što se očekivalo već duže vreme, danas se definitivno i ostvarilo.. . Predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina Dragoslav Vuković danas je podneo ostavku na tu funkciju.. Napušta je posle samo osam meseci predsednikovanja, nakon što je izabran u decembru prošle godine, a od tada su ga pratile...

Nastavak na HotSport.rs...

Voša jača za još trojicu igrača!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017, 00:02

Iako uzdrmana ostavkom Dragoslava Vukovića, Vojvodina uspešno okončala finiš prelaznog roka...Tema dana u Novom Sadu je ostavka predsednika Nadzornog odbora, mnogi se pitaju šta će se sada dešavati u Vojvodini i ko će u narednom periodu voditi klub, ali izgleda da se najnoviji događaj nije odrazio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.