Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 10:03

Bura u Nemačkoj zbog Anhelinjovog tvita, Nagelsman ga ukorio: To nije bila baš najinteligentnija stvar...

Valjalo bi za Lajpcig da "nesporazum" s ponajboljim igračem bude što pre rešen

Nesporazum u Lajpcigu uoči derbija 23. kola Bundeslige u kom je taj klub sinoć dočekao Borusiju iz Menhengladbaha. I sve bi moglo da ostane na tom nivou da taj "nesprazum" nije dospeo na društvene mreže, što je učinilo da cela stvar dobije neku drugu dimenziju.

O čemu se radi?

Julijan Nagelsman neočekivano je iz protokola izostavio jednog od najboljih igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << toga tima - Španca Anhelinja, posle čega se klub oglasio na zvaničnom tviter profilu: 'Zbog lakše povrede Anhelinjo propušta današnju utakmicu'. Nije mnogo prošlo, a fudbaler je ispod ovog tvita neočekivano odgovorio: 'Ne, nisam povređen, spreman sam'.

Na taj način Anhelinjo je izazvao ozbiljnu sumnju u zvaničnu verziju priče, da se radi o povredi, međutim Nagelsman je posle manjeg ukora ostao pri zvaničnom stavu: "To što je Anhelinjo uradio nije bila najinteligentnija stvar. Naravno da ću razgovarati s njim o tome. Ponoviću još jednom - radi se o igraču koji nam mnogo znači, koji uvek želi da igra. Mnogo mu smeta mu kad god mora da propusti utakmicu, kao što je to bilo danas. Da, u pitanju su lakši problemi s mišićima. Trebalo bi ubuduće da razmisli pre nego što uradi ovako nešto, da nađe pametnija rešenja", podvukao je mladi stručnjak.

Podsetimo, Lajpcig je posle 0:2 uspeo da slavi protiv Gladbaha i ostane u trci za titulu s Bajernom. Anhelinjo je u dosadašnjem delu sezone odigrao 31 utakmicu i ima najbolji učinak među defanzivcima u ligama petice - osam golova i čak 11 asistencija.

...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.