Bundesliga - Šalke slavi prvi bod u novoj sezoni! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 20:13

Bundesliga - Šalke slavi prvi bod u novoj sezoni! (video)

I to se desilo.

U četvrtom kolu nemačke Bundeslige, fudbaleri Šalkea remizirali su u Gelzenkirhenu sa Unionom 1:1.

Nakon prvog poluvremena u kojem su gosti iz Berlina pokazali više, Union je stigao do zasluženog vođstva u 55. minutu golom Marvina Fridriha.

"Rudari" su ipak uspeli da ostanu neporaženi pošto je Gonsalo Pasijensija u 69. minutu postavio konačnih 1:1.

Reprezentativac Srbije Matija Nastasić odigrao je čitav meč za domaću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipu.

Bio je to prvi bod Šalkea u novoj sezoni Bundeslige u kojoj se nalaze na pretposlednjem mestu, dok je Union deseti sa pet osvojenih bodova.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bez pobednika u Bundesligi - dva meča, dva boda

Izvor: RTS, 18.Okt.2020

Fudbaleri Kelna i Union Berlina odigrali su nerešeno 1:1 u utakmici četvrtog kola Bundeslige. . Ajntraht je u Kelnu poveo golom Andrea Silve u nadoknadi prvog dela igre. ..Duda je vrlo brzo pogodio za 1:1, igrao se 52. minut..Do kraja meča obe ekipe su imale šanse i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.