Bundesliga: Hrvatski tinejdžer evrogolom najavio goleadu na Baj Areni

Izvor: Sportal.rs, 12.Sep.2014, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga: Hrvatski tinejdžer evrogolom najavio goleadu na "Baj Areni"

Utakmicom između Bajer Leverkuzena i Verdera, otvoreno je treće kolo Bundeslige i ako se "po jutru dan poznaje", očekuje nas sjajan vikend na terenima najvišeg nemačkog ranga fudbala. Posle mnogo uzbuđenja i preokreta, duel na "Baj Areni" je završen nerešenim rezultatom - 3:3!

"Farmaceuti" su dva puta vodili, gosti jednom, bili su blizu poraza, ali je Sebastijan Predl bio brži od štoperice i četiri minuta pre kraja postavio konačan rezultat.

Najlepši momenat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << utakmice dogodio se u 17. minutu, kada je hrvatski tinejdžer Tin Jedvaj, defazivac Bajera na pozajmici iz Rome, postigao sjajan gol i doveo svoj tim u prvo vođstvo, ujedno najavio buran nastavak meča.

Lopta je posle udarca Hrvata sa ivice kaznenog prostora, pogodila prečku, odbila se o travu i završila u mreži. Golman ekipe sa "Vezera" bio je nemoćan da zaustavi taj projektil Jedvaja.

Taj momenat možete videti OVDE.

Posle nepotpune treće runde Bajer vodi na tabeli sa 7 bodova, doke je Verderu ovo bio već treći remi i trenutno je osmi.

(Foto: Beta/AP/Frank Augstein)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.