Bundesliga - Ektor srušio rudarske snove o čelu tabele, Šalkeu samo bod! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Ektor srušio "rudarske" snove o čelu tabele, Šalkeu samo bod! (video)

Uzbudljiva završnica meča u Gelzenkirhenu.

U utakmici sedmog kola nemačke Bundeslige, fudbaleri Šalkea remizirali su u Gelzenkirhenu 1:1 protiv Kelna.

Nakon prvog poluvremena u kojem smo videli čak pet žutih kartona, ali ne i mnogo uzbuđenja, drugi deo meča bio je veoma zanimljiv.

Šalke je polako stezao obruč oko odbrane gostiju i konačno uspeo da savlada Horna u 72. minutu, da bi u samom finišu meča "ovnovi" ipak stigli do veoma vrednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << boda.

Igrao se prvi minut nadoknade vremena kada je kapiten Jonas Ektor nakon ubačene lopte Kajnca zatresao mrežu rivala na prvoj stativi.

"Rudari" su tako propustili priliku da se popnu na čelo tabele Bundeslige, pa zauzimaju četvrto mesto sa 14 bodova zbog slabije gol-razlike.

Keln je pretposlednji sa četiri osvojena boda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ajaks u strašnoj seriji

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019

"Kopljanici", predvođeni Dušanom Tadićem, nastavili tamo gde su stali prošle godine...Fudbaleri Ajaksa slavili su kao gost protiv Den Haga sa 0:2 (0:1)...Poveli su u 10. minutu, Huntelar je bio strelac, na asistenciju Zijeha...Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezltata, da bi tek u finišu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.