Bundesliga: Derbi u Mehengladbahu, Kostić i Gaćinović protiv Bajerna

Izvor: RTS, 23.Maj.2020, 07:45

Bundesliga: Derbi u Mehengladbahu, Kostić i Gaćinović protiv Bajerna

Dosta zanimljivih utakmica pruža 27. kolo nemačke Bundeslige. Najviše pažnje biće usmereno na okršaj Mehengladbaha i Leverkuzena (15.30), kao i na meč Bajerna i Frankfurta (18.30).
Bundesliga se vraća u svoj uobičajeni tok i svi igrači, treneri i ljubitelji fudbala polako, ali sigurno, navikavaju se na uslove u kojima se igra.

Nakon uvodnog kola u kojem je na devet utakmica viđena samo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedna pobeda domaćina, sledi kolo broj 27. koje donosi veliki broj veoma zanimljivih mečeva.
Rundu broj 27 otvorili su timovi iz Berlina, Herta i Union Berlin, a meč je obeležila ubedljiva igra i pobeda Herte od 4:0.
Utakmica koja privlači najviše pažnje odigraće se u Mehengladbahu od 15.30, gde Borusija dočekuje ekipu Leverkuzena.
Oba tima boriće se za bodove koji će im pomoći u što boljoj poziciji na vrhu tabele, pošto je Borusija treća, dok je Leverkuzen peti.
Na teren u subotu izlaze i dva najveća favorita za titulu, ekipe Bajerna i Dortmunda.
Bavarci kao domaćin od 18.30 igra protiv ekipe Ajntrahta.
Tim Hansija Flika u prvom povratničkom meču protiv Union Berlina odigrao je onoliko koliko mu je bilo potrebno i očekuje se da polako dodaje gas već od narednog meča.
Sa druge strane Ajntraht je pokazao bledo izdanje u porazu od Mehengladbaha, pa će imati težak zadatak da popravi utisak protiv Bajerna.
Ekipa Dortmunda je bila pomenuti jedini domaćin koji je slavio u prošlom kolu, savladavši Šalke ubedljivo sa 4:0, a ovoga puta će imati znatno teži posao na gostovanju u Volfsburgu (15.30).
Tabela: Bajern 58, Dortmund 54, Mehengladbah 52, Lajpcig 51, Leverkuzen 50, Volfsburg 39, Frajburg 37, Šalke 37, Hofenhajm 35, Herta 34, Keln 33, Union Berlin 30, Ajntraht 28, Augzburg 27, Majnc 27, Dizeldorf 23, Verder 18, Paderborn 17.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BL - Dortmund još uvek bez jednog od najboljih, prštaće na "krcatom" "Borusija parku", šansa za Srbina u Frajburgu!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020

Četiri meča su na programu od 15:30h...Juče je Herta pobedom u gradskom derbiju otvorila 27. kolo Bundeslige, danas je na programu još pet duela...Od 15:30h gledaćemo četiri susreta, najzanimljivije će biti u Menhengladbahu, gde gostuje ekipa Bajer Leverkuzena...Ekipa Marka Rozea igra strašan...

Nastavak na Sportske.net...

Bajernova "petarda" za nedorasli Ajntraht – Srbi promašivali

Izvor: B92, 23.Maj.2020

Fudbaleri Bajerna i Ajntrahta iz Frankfurta igraju u Minhenu meč 27. kola nemačke Bundeslige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.