Bundesliga - Bikovi ne daju tron, Bajern remizirao pred Zvezdu! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - "Bikovi" ne daju tron, Bajern remizirao pred Zvezdu! (video)

Bavarci nisu mogli do pobede u Lajpcigu.

Fudbaleri Bajerna remizirali su u četvrtom kolu Bundeslige Nemačke sa ekipom Lajpciga rezultatom 1:1.

Odlično su Bavarci otvorili meč pošto su već u trećem minutu poveli golom Roberta Levandovskog.

"Bikovi" nisu odustajali od namere da iz kontranapada ugroze aktuelnog prvaka Nemačke, ali su na kraju poluvremena ipak uspeli da stignu do izjednačenja.

Penal za domaćina u trećem minutu nadoknade >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u gol je pretvorio Emil Forsberg.

Imale su dve ekipe svoje šanse da povedu u drugom poluvremenu, Lajpcig je pretio preko Mukijelea, Vernera i Sabicera, dok je je ekipa Nika Kovača imala prilike da ugrozi gol domaćina preko raspoloženog Komana.

Na kraju zaslužena podela bodova, Lajpcig je ostao lider Bundeslige sa 10 bodova, dok je Bajern treći sa dva boda manje.

Ne baš idealna uvertira za Bavarce koji naredne nedelje dočekuju Crvenu zvezdu u Ligi šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern remizirao pred meč sa Zvezdom

Izvor: RTS, 14.Sep.2019

Fudbaleri minhenskog Bajerna odigrali su nerešeno na gostovanju u Lajpcigu protiv istoimene ekipe 1:1 u meču četvrtog kola Bundeslige. Bavarce u sredu očekuje meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona. . Bajern ne blista...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.