Bundes: Kuzmanović strelac, Bajern nemoćan

Izvor: S media, 18.Sep.2010, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundes: Kuzmanović strelac, Bajern nemoćan

Tokom popodneva odigrano je pet utakmica 4. kola Bundes lige, a najveće iznenađenje napravio je Keln, koji je ostao neporažen u Minhenu protiv Bajerna odigravši 0:0.

Majnc je pobedio Verder u gostima 2:0, golovima Risea i mladog Širlea, pa se posle četiri kola nalazi na prvom mestu tabele sa maksimalnih 12 bodova.

Bajern je na svom terenu poslednji put savladao "jarčeve" daleke 2002, a od tada je, uključujući i današnji meč, zabeležio pet remija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i poraz.

Najbolji utisak ostavili su fudbaleri Štutgarta, koji su posle tri uzastopna poraza na startu ponizili Borusiju iz Menhengadbaha rezultatom 7:0. Junak pobede bio je ruski reprezentativac Pavel Pogrebnjak, koji je postigao tri gola za "švabe", a u strelce se upisao i naš Zdravko Kuzmanović.

Volfsburg je golovima Dijega i Edina Džeka došao do prvih bodova u tekućem šampionatu, dok su Kajzerslautern i Hofenhajm odigrali zanimljiv meč sa četiri gola i podelili bodove.

Evo kompletnih rezultata:

Štutgart - Mehnengladbah 7:0

(Pogrebnjak 2, 54, 60, Nidermajer 21, Kuzmanović 64, Delpjer 73, Marika 80)

Bajern - Keln 0:0

Verder - Majnc 0:2

(Rise 54, Širle 62)

Volfsburg - Hanover 2:0

(Diego 55, Džeko 68)

Kajzerlautern - Hofenhajm 2:2

(Ervin Hofer 47, 76 - Luis Gustavo 39, Sigurdson 78)

Sutra:

15:30 Sent Pauli - Hamburger

17:30 Šalke - Borusija Dortmund

17:30 Leverkuzen - Nirnberg

Sinoć:

Ajntraht - Frajburg 0:1

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Majnc na čelu, Štutgart u velikom stilu, Bajern isfrustriran

Izvor: Blic, 18.Sep.2010

Fudbaleri Štutgarta su konačno obradovali navijače i to ubedljivom pobedom nad Borusijom iz Menhengladbaha 7:0. Bajern je takođe imao puno prlika, ali je odigrao frustrirajući meč bez golova sa Kelnom u 4. kolu Bundeslige...Ekipa iz Menhengladbaha je na Mercedes Benc arenu stigla posle ubedljivog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.