Bum! Prvak sveta stigao kod Jokana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bum! Prvak sveta stigao kod Jokana! (foto)

Fulam angažovao strašno pojačanje.

Bivši igrač Bajer Leverkuzena, Čelsija i Volfsburga Andre Širle, novo je pojačanje Fulama.

Nemački internacionalac je stigao na dvogodišnju pozajmicu na "Krejven Kotidž", a u novom klubu će nositi dres sa brojem 14.

Nema sumnje da će ovaj 27-godišnji fudbaler predstavljati veliko pojačanje za četu Slaviše Jokanovića u nastupajućoj sezoni.

"Volim posed, volim da napadam i volim da trčim, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da mislim da ću se savršeno uklopiti. Moraću da se borim za mesto i moraću da pokažem kvalitet kako bi bio neko ko će zaista pomoći ekipi", izjavio je Širle u novom klubu.

Širle je karijeru počeo u Majncu 2009. godine, nakon dve sezone preselio se u Leverkuzen, koji ga je 2013. godine prodao Čelsiju.

U naredne dve sezone je upisao 44 nastupa u Premijer ligi, postigao je i 11 golova, osvojio je i titulu sa "Plavcima", tako da sasvim dobro poznaje engleski fudbal.

Nakon toga je završio u Volfsburgu, a nakon nove dve godine preselio se u Dortmund.

Sada će dve sezone provesti na pozajmici u Fulamu, sudeći po dosadašnjem toku karijere, neće se nakon toga zadržavati na "Krejven Kotidžu".

U dresu reprezentacije Nemačke upisao je 57 nastupa uz 22 postignuta gola, a 2014. je bio deo selekcije "Pancera" koja je osvojila Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Širle došao u Jokanovićev Fulam

Izvor: RTS, 26.Jul.2018, 10:10

Nemački fudbaler Andre Širle prešao je iz Borusije Dortmund u Fulam menadžera Slaviše Jokanovića, objavio je londonski klub. . Širle je u redove novog premijerligaša stigao na dvogodišnju pozajmicu i tako se vratio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.