Bum - Juve i Barsa sklopili posao od 75 miliona evra i to je tek početak?!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020, 17:45

Bum - Juve i Barsa sklopili posao od 75 miliona evra i to je tek početak?!

Pao prvi dogovor!

Skaj sport je upravo plasirao ekskluzivnu informaciju - Juventus i Barselona su postigli dogovor o transferu Artura Mela za 75 miliona evra!

Ako ste iznenađeni zbog ove cifre, nemojte da budete, jer u celoj priči je bitna pozadina, a ona kaže - Barsa će prihvatiti ponudu i dobiti 80 miliona evra za Artura, a onda će od toga platiti nazad 70 za Miralema Pjanića.

Ako se pitate zbog čega, onda samo treba da premotate film na tačno godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana, jer je Barsa i tada, krajem juna morala da zaradi 30 miliona evra i baš za toliko prodala Jaspera Silesena Valensiji. Sutradan, prvog jula, kada počinje nova fudbalska finansijska godina, dala 26+4 miliona evra za Neta, pogađate - iz Valensije.

To je, nažalost, provereni recept, da klubovi izbegnu fer plej i potencijalni problem, a Barsa mora da zaradi 70 miliona do 30. juna. Ako potom samo dan kasnije, 1. jula uloži nazad isti novac, ima novih godinu dana da ga zaradi i opravda kod UEFA.

Skaj sport za sada samo tvrdi da su Barsa i Juventus dogovorili transfer Artura Mela, ali eto, pratite i očekujte da će Katalonci platiti 75 miliona ili koji manje kroz nedelju dana za dolazak Pjanića.

Ipak, pojedini izvori iz Katalonije tvrde da Artur još uvek nije pristao da pređe u Juventus, ali su Italijani uvereni da će uspeti da ga ubede. Navodno, Sari je i lično poručio Brazilcu da će biti ključan igrač u veznom redu Juventusa, a usput, klub mu nudi i tri puta veću platu nego što ima u Barsi...

Čekamo rasplet, pred nama su ključni sati, kažu izvori iz Katalonije, a videćemo da li će Artur igrati večeras za Barsu, koja dočekuje Atletik Bilbao.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa odustala od Lautara, tu su bombastični i plan B i plan C!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020

Šta sada razmatraju na Kamp Nou?..Barselona neće imati novca da otkupi Lautara Martineza, jer Inter ne odustaje od ideje da u obzir dolazi samo klauzula od 111 miliona evra i kojoj rok ističe 15. jula...Skaj sport je danas plasirao bombastičnu informaciju da bi Barselona u tom slučaju mogla da se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.