Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 00:30

Bum

Saudijska Arabija kreće po Kilijana Mbapea!
Da, dobro vidite, Arapi su spremni, kao država, da krenu svim silama po potpis Kilijana Mbapea, koga žele da vide u dresu tamošnjeg najboljeg kluba Al Hilala. 
Ovaj klub je već doveo našeg Sergeja Milinković-Savića, Kalidua Kulibalija i Rubena Neveša, ali tu se neće zaustaviti. 
Nije tajna da je Al Hilal ponudio 40 miliona evra za Aleksandra Mitrovića, ali da je Fulam odbio tu ponudu, zbog čega je Srbin odlučio da bojkotuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nastupe za svoj tim. Sada Al Hilal kreće u ofanzivu na Mbapea, koji bi trebalo da postane ubedljivo najplaćeniji igrač na svetu. 
Naravno, Mbape nema nikakav sportski motiv da napusti Evropu i odabere Saudijsku Arabiju, posebno što ima šansu da ostvari svoj san i zaigra za Real Madrid. On je i dalje tvrdoglav u nameri da ostane do sledećeg leta i da kao slobodan potpiše za Real. PSŽ je povukao radikalan potez i sklonio je Mbapea iz ekipe, čime želi da ga natera da ode ovog leta, kako bi klub zaradio novac od obeštećenja.
Mbape i njegovi agenti su doslovno nedostupni ovih dana, PSŽ ne može da uspostavi kontakt sa njima, a Francuz ne želi da promeni svoj stav, čak i da bude na tribinama cele sezone.
Njega čeka ogroman novac za „vernost“ ako ostane sledeće sezone u Parizu, ali PSŽ nije računao da će Mbape usput odbiti opciju da produži ugovor do 2025. što je bio dogovor prošlog leta. 
Dok tinja rat na relaciji PSŽ – Mbape, Arapi spremaju ogroman novac da ga ubede. Ma koliko Mbape imao najveće sportske motive da osvoji sve, očigledno je da ga i novac još kako privlači, jer su ga na taj način i bogati vlasnici iz Katara prošle godine ubedili da ostane uz ogromno platu i bonuse za ostanak.&

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.