Bulić ostaje predsednik Zajednice?

Izvor: Glas javnosti, 21.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulić ostaje predsednik Zajednice?

S obzirom na to da je Banat administrativnom odlukom Izvršnog odbora FSS pre tri dana ostao u eliti umesto Smedereva, na današnjoj sednici Zajednice superligaša ne bi trebalo očekivati nikakve promene, jer je predsednik ovog tela Dragan Bulić tačno na polovini mandata. To praktično znači da će potpredsedniku Banata funkcija trajati do 2010. godine, naravno, ukoliko on ne odluči suprotno. Sam Bulić, koji se na ovoj poziciji nalazi još od 2001. godine, ranije je najavio da će, ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << klub iz Zrenjanina ispadne iz najjačeg ranga, podneti ostavku, ali situacija se sada drastično promenila u odnosu na prošlu nedelju. Jer, tada se naveliko licitiralo sa imenom novog predsednika Zajednice superligaša, između predstavnika Crvene zvezde Milana Tomića i predstavnika OFK Beograda Vladimira Bulatovića, ali Bulić sada može da povuče odluku o ostavci. Stoga, danas u podne ne bi trebalo očekivati novu izbornu skupštinu, koja je doduše prethodno bila zakazana, jer za tako nešto - nema osnova. Aca Bulić će verovatno zadržati staru poziciju, ali i generalni sekretar Miodrag Janković.

Potpredsednik kluba sa „Marakane“ Milan Tomić nije želeo da nagađa koje tačke dnevnog reda će imati današnja sednica.

- Ne mogu sada ništa konkretnije da vam kažem. Dogovorićemo se danas oko funkcija, neće biti nikakvih problema. Uostalom, nisam od ljudi kojima život zavisi od toga da li će imati neku funkciju ili ne. Tu sam da pomognem, ako zatreba. Istina je da sam kandidat, imam program, za razliku od drugih kandidata - kratko je prokometarisao Tomić za Glas javnosti.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.