Bukiji odmah reagovali, kvote ukazuju na Murinjovog naslednika!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bukiji" odmah reagovali, kvote ukazuju na Murinjovog naslednika!

Ništa ne čekaju, kvota zaista nije velika ni na Murinja da ode, niti na novog trenera Junajteda.

Posle nekih izjava Žoze Murinja da bi mogao da napusti Junajted, odnosno da to neće biti njegov poslednji trenerski posao, kladionice su reagovale.

Šuška se o Pari Sen Žermenu i o tome da Junajted neće pristati na zahtev Murinjovog agenta Mendeša da bude plaćen 25 miliona evra godišnje.

Murinjo ima ugovor do kraja sledeće godine i "Đavoli" mu nude produženje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Moguće da su njegove izjave sračunate ka tome da pojača pritisak na klub, priča se i da loše sarađuje sa Vudvordom, kladionice su naravno reagovale i sada možete da se kladite na novog menadžera Junajteda.

Dakle, ko će zameniti Murinja za koga je kvota da će biti novi trener PSŽ 2.50.

Prvi favorit je Maurisio Poketino. Sa njim je razgovarano i pre Murinja, ali je ostao u Totenhemu i potpisao novi ugovor.

Ovaj Argentinac bi mogao da se preseli na klupu Junajteda tim pre što Totenhem nema nameru da uloži veći novac i smanji taj jaz, odnosno napravi korak više kako bi se trkao za titulu. Poketino veruje da je izvukao maksimum iz "Pevaca" i čini se da Danijel Levi ne bi mogao da ga zadrži ako bi odlučio da ode u Junajted.

Iz tog razloga kvota na Poketina je 4.00, a nema za sada drugih kandidata.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šok - "Rezanac" traži transfer?

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2017, 10:18

Samo, ko je spreman da plati u januaru, iako bi njegov odlazak bio "lek" protiv finansijskog fer-pleja....Anhel Di Marija želi da ode...Argentinac nije standardan u Pari Sen Žermenu, veruje da bi mogao čak da izgubi mesto u reprezentaciji i pokušaće u januaru da napusti klub. Za PSŽ to bi bilo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.