Budžet Rume biće oko dve milijarde dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet Rume biće oko dve milijarde dinara

Osamnaesta sednica Skupštine Opštine Ruma, održana je danas u Rumi, a akcenat je stavljen na opštinski budžet, kao i izuzetan rezultat u privrednom i ekonomskom razvoju ove opštine, koja iz dana u dan ide uzlaznom putanjom, pa se očekuje da će do kraja godine opštinski budžet biti zaključen sa oko 2 milijarde dinara.

Na sednici je istaknuto da je rumska opština napredovala u svakom smislu, što se može videti i po tome da je postala jedno veliko gradilište, privlačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako stranim tako i domaćim investitorima. Takođe, preraspodelom budžeta sredstva su usmerena ka onim ulaganja koja su u datom momentu bila prioritetnija, kao što su vrtići u Opštini.

Najznačajnije tačke na održanoj sednici Skupštine Opštine Ruma, svakako su bile Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu opštine u prvih šest meseci ove godine i predlog Odluke o Izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Ruma za 2018. godinu.

Predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić, naglasio je da rumska privreda raste, infrastruktura napreduje, opštinski budžet puni, i da Ruma postaje lider u ovom delu Srema. Zato se i očekuje da će Opština završiti sa budžetom od oko dve milijarde dinara, što govori o uspehu i dobroj poslovnoj klimi rumske opštine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.