Izvor: RTS, 23.Jan.2021, 22:53

Budućnost slavila u Čačku

Košarkaši Budućnosti savladali su u Čačku ekipu Borca sa 76:72 u meču 16. kola ABA lige.
Gosti iz Podgorice su bili bolji u prve tri, a domaćin u poslednjoj četvrtini.

Borac ipak nije uspeo da napravi potpuni preokret u poslednjoj deonici, pa Budućnost beleži 11. pobedu u regionalnom takmičenju ove sezone.
Najefikasniji kod gostiju bili su Kobs sa 19 i Rid sa 14 poena, dok su se u redovima Borca istakli Kočović sa 16 i Smit sa 14 poena.
Budućnost je upisala 11. pobedu u 14 odigranih mečeva i tako izbila na treće mesto na tabeli, dok je Borac sa učinkom od četiri pobede i devet poraza, nalazi na 11. mestu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adebajo izašao na crtu paklenom triju Netsa, Irving presudio Majamiju

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2021, 06:00

Rekord karijere centra tima sa Floride nije bio dovoljan za trijumf protiv Bruklina..Posle dva vezana poraza od Klivlenda košarkaši Bruklina dočekali su u svom Berklejs centru ekipu Majamija. Vodio je domaćin čitavim tokom prve tri četvrtine, ušao je u poslednjih 12 minuta sa 16 poena viška i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvezda trojkama "izrešetala" Mornar

Izvor: B92, 24.Jan.2021

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Mornar u meču 16. kola ABA lige – 86:78...Crveno-beli su sada na skoru 11-2, dok je Mornar na 12-3...Meč su završili bez Dejana Radonjića, koji je isključen na startu četvrte četvrtine...Na ovoj utakmici, Zvezda je pogodila 17 trojki (17/34)...Zvezda je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.