Izvor: RTS, 26.Sep.2021, 21:13

Budućnost sezonu otvorila pobedom nad FMP-om

Košarkaši Budućnosti savladali su u Podgorici eipu FMP-a sa 82:72 u meču prvog kola ABA lige.
Uzbudljiv meč odigrali su Budućnost i FMP u "Morači", a domaćin je uspešno sačuvao prednost koju je čitavim tokom susreta imao.

Budućnost je nakon prve četvrtine imala šest, a na poluvreme otišla sa devet poena prednosti.
Delovalo je kao da će rutinski upisati pobedu, pošto je u par momenata vodila i sa 14 poena, ali je FMP zaigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bolje u trećoj deonici i učinio meč neizvesnim i uzbudljivim.
Tim iz Železnika treću četvrtinu dobio je sa 22:18 i na momente uspeo da izjednači rezultat.
Početkom poslednje četvrtine, FMP je došao čak i do minimalne prednosti od jednog i dva poena, ali gosti nisu uspeli da zadrže nivo igre.
Budućnost sa više energije i koncentracije igra u samom finišu, te zasluženo vraćaju osetniju prednost i privode meč kraju. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.