Budućnost rutinski na startu

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 20:58

Budućnost rutinski na startu

Budućnost je rutinski rešila prvi meč u ABA ligi ove sezone.

Ekipa Petra Mijovića je danas savladala Split rezultatom 84:59.

Kako je utakmica odmicala Budućnost je stezala odbranu. Prva četvrtina je bila i neizvesna, gosti su vodili minut i po pre kraja ove deonice, ali je onda Budućnost napravila seriju od 5:0.

Predvođeni Melvinom Edžimom Budućnost pravi novu seriju od 9:0, a gosti su predvođeni Perkovićem nekako uspeli da odu na pristojnih -10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na poluvreme.

Nakon samo 12 postignutih poena u trećoj četvrtini, bilo je jasno da Split nema više šta da traži protiv Budućnosti, pa pobednik više nije ni dolazio u pitanje.

Košarkaši Budućnosti su ravnomerno rasporedili poene, po 12 su imali Kobs, Edžim i Šehović, dok je Apić imao 11. Kod gostiju Perković i Luković po 12 poena, Ilija Đoković 11.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.